Pryd dina väggar med tavlor

Här på VackraVaggar.se är vi som besatta av tapeter, tavlor och väggprydnader. En vägg kan vara riktigt snygg utan några tavlor, som till exempel en fondvägg, men på andra väggar i din bostad kommer tavlor med rätt ramar och motiv kunna förhöja intrycket avsevärt.

När du väljer ut motiv för dina tavlor är det minst lika viktigt att hitta snygga och passande ramar. En ram kan kosta alltifrån några tior till flera hundra kronor beroende på storlek och kvalitet. Eftersom vi här på sajten gillar snygga och kvalitativa saker råder vi dig att inte vara alltfö sparsam när du väljer ram.

Det finns också flera typer av ramar. För det första ska man välja material, där trä och metall hör till de vanligaste. Även ramar av plast förekommer, men de förstnämnda materialen är vanligtvis lite hållbarare. Sedan kommer man till att välja konstruktion. En vanlig typ av ramkonstruktion är den klassiska kilramen. Där har träbitarna sågat till på ett sådant sätt att de kilar i varandra i hörnen, vilket ger en stabil och hållbar konstruktion.

Vill du läsa mer om olika typer av ramar rekommenderar vi butiken www.tavelram.se. Där kan du även köpa många olika typer och storlekar av ramar direkt över nätet.

Post navigation