Höjdjusterbart skrivbord med vev

Ett höj och sänkbart skrivbord kan justera sin höjd från 70-150 cm. Justeringen är enkel och kräver ett vevsystem placerat på kortsidan eller framtill av skrivbordet. Veven kan sänkas eller höjas utan större ansträngning. Se till att du står eller sitter innan du justerar höjden. Det är också viktigt att veta att benen på skrivbordet kan vanligtvis bära 50-60 kilo utrustning. Vevarna och spakarna kräver inte så mycket utrymme som man kanske kan tro.

Handvev

Om du är i behov av ett höj- och sänkbart skrivbord, kanske du vill överväga ett höjdjusterbart skrivbord med vev. Detta justerbara skrivbord har en robust design och stora fötter och tvärstång. Den finns också i två olika storlekar, och du kan justera den upp till 150 cm höjd. Du kan också justera dess utjämningsdynor för att passa olika användarhöjder. På azdesign.se hittar du både elektriska skrivbord och de som är utrustade med handvev.

Tredelad plattform

Den tredelade höjdjusterbara plattformen har en bas- och benmontering som är justerbara till en höjd som passar användarens önskemål. Bas- och benaggregatet innefattar en nedre sektion 23 och en övre sektion 24. Benen kan fästas eller separeras med en vev och roteras i olika riktningar för att öka eller minska plattformshöjden.

Lågt pris

Om du vill spendera mindre än 5000 kr är ett höj- och sänkbart skrivbord med vev ett bra alternativ. Den är enkel att justera och har ett lägre pris än elektriska versioner. De elektriska modellerna kan vara dyra, upp till 25 000 kr. För dem som har en budget kan du också bygga ett vevjusterbart ståbord själv.

Ökad produktivitet

Flera studier visar att att stå vid ett höj- och sänkbart skrivbord ökar produktiviteten. De visar också en minskning av stillasittande beteende och en ökad hälsa. Människor som arbetar vid ett ställbart skrivbord är piggare och mer fokuserade än de som sitter hela dagen.

Kostnad

Modtable höjdjusterbara skrivbord är ett högkvalitativt alternativ för ett hemmakontor eller en professionell miljö. Den här typen av skrivbord har en lättanvänd vev och rejäla fötter som ger den stabilitet som ett skrivbord behöver. Dess arbetsyta är konstruerad av massiv furu som har ugnstorkats för att förhindra skevhet och sprickning. Skrivbordet använder också granfanér för ett högkvalitativt utseende. Benen är pulverlackerade svarta och inkluderar filtkuddar för en slät yta.

Vackra Väggar

Vackra Väggar wrote 30 posts

Post navigation