Undvik myggen med moderna myggnätsfönster

Har du någon gång försökt sova med en mygga surrande i ditt sovrum vet du att det är näst intill omöjligt. Du vill inte bli stungen men efter att ha lyssnat på myggans surrande i timmar ber du nog nästan om att bli stungen så att den äntligen håller tyst. Vi svenskar är inte riktigt vana vid värme och under sommaren kan det snabbt blir varmt, även under kvällar och nätter. Det kan göra att det blir svårt att sova om du inte har ett fönster öppet. Men har du sovrumsfönstret öppet kommer det att komma in myggor, eller flugor, vilket är nästan lika illa. Det kan verka vara ett moment 22, men det finns lösningar, enkla lösningar, på detta problem.

Så funkar det

Myggnet tillverkar myggnätsfönster som är mycket lätta att använda. De öppnas inte som ett traditionellt myggnätsfönster. Dessa moderna myggnätsfönster är plisserade, det vill säga de är veckade. De öppnas och stängs genom att skjutas åt sidan, och eftersom nätet veckar ihop sig tar de mycket liten plats. I frånskjutet läge syns de knappt och stör därmed inte dina fönsters utseende. När de är stängda håller de din bostad fri från insekter. Myggnätsfönstren måttbeställer du och de levereras inom tre veckor. Monteringen av myggnätsfönster är mycket enkel och kräver inga specialverktyg och det kan göras av i princip vem som helst. Till skillnad från andra myggnätsfönster saknar dessa myggnätsfönster en fjädermekanism och en kassett. Det innebär färre rörliga delar som kan gå sönder och ger därför bättre hållbarhet. Att myggnätsfönstren dessutom inte påverkas av vatten och vind bidrar också till en lång livslängd. Myggnätsfönster från Myggnet går att montera i nästan alla fönster. Vad som krävs för att kunna montera dem är att fönstret öppnas utåt.

Räddare i nöden

Med myggnätsfönster i ditt sovrum slipper du ligga vaken och lyssna på myggor. Monterar du dem även i andra fönster i din bostad kan du få ett hem helt fritt från irriterande insekter och du kan vädra hur mycket du vill.

Vackra Väggar

Vackra Väggar wrote 30 posts

Post navigation